Magnus Worén

Har ett stort brinnande intresse av flugfiske och natur. Jobbar till vardags som Energi- och Miljökonsult. Har tidigare jobbat som flugfiskeguide i bla. Tjuonajokk, Island och Tobago med en KY- utbildning inom Sportfiske och Turism på Forshaga Akademin som grund.
Mina mest minnesvärda fiskeresor är Nya Zeeland, Island och Bosnien.

 
Andreas Österbacka

Har sedan barnsben alltid haft fiske och vildmarkslivet som ett stort intresse. Startade i tidig ålder att binda flugor och det var då jag var i kontakt med flugfisket för första gången. Men det var inte förens 10 år senare som jag började flugfiska på allvar. Till vardags jobbar jag som resande säljare.

Mikael Nilsson
Fiskat sedan tidig ålder, främst hemma kring skogarna i Järbo och Kungsberg men också vid stugan i nordligaste Värmland. Intresset för flugfiske kom senare som 16 åring när jag följde med kompisen och hans pappa till den lokala flugfiskesjön strax utanför Järbo. Nu är flugfisket det stora intresset. Jobbar till vardags som affärsområdeschef på Sandviken Energi. Mina mest minnesvärda fiskeresor är till Tolga i Norge och Övre Ransarån i Saxnäs, men också tidiga mornar när familjen sover och man får åka ut till de lokala vattnen för att ladda batterierna.